Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ.

Παιχνιδιάρα και...αθώα
Η δικαιοσύνη έκανε το χρέος της! Δεν φυλάκισε τελικά την 20χρονη Laura O'Donnell η οποία ομολόγησε στο Ειρηνοδικείο την ενοχή της για τέσσερις σεξουαλικές διεισδύσεις με έναν ανήλικο 16 ετών αλλά και άλλες άσεμνες πράξεις με αλλά τρία αγόρια

Στέφανος Νικήτας
Η νεαρή Αυστραλέζα είχε βαλθεί να εκπαιδεύσει σεξουαλικά όποιο ανήλικο βρισκόταν στα χέρια της. Εκτός των σεξουαλικών πράξεων κατηγορείται ότι έπινε αλκοόλ με νεαρά αγόρια ηλικίας 12, 14 και 15 ετών αντίστοιχα.

Τα περιστατικά συνέβησαν στην πόλη Μπαλαρατ της πολιτείας Βικτόρια της Αυστραλίας. Η νεαρή κοπέλα  είχε εκπαιδευτεί σαν εργαζόμενη φροντίδας . Σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης από τον περασμένο Φεβρουάριο έως και τον Ιούνιο ήταν διαρκώς μεθυσμένη και αποπλανούσε τα ανήλικα.

Η δικαστής Sue Pullen αποφάσισε να αναστείλει τη διετή φυλάκιση της νεαρής καθώς έκρινε ότι η νεαρή έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και έκανε κατάχρηση αλκοόλ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Θυμάτων σεξουαλικής βίας Noel McNamara δήλωσε ότι η απόφαση του δικαστηρίου ήταν "ντροπή" και πρόσθεσε "Αν ήταν άνδρας, θα ήταν μια διαφορετική η δικαστική απόφαση".

1 σχόλιο:

  1. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ~ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή