Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Δεν γνώριζαν ότι είναι αδέρφια

Δεν γνώριζαν ότι είναι αδέρφια


Σαν σενάριο δραματικής ταινίας είναι η είδηση που έρχεται από τη Νότια Αφρική σύμφωνα με την οποία ζευγάρι που ετοιμαζόταν να παντρευτεί λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, ανακάλυψε ότι έχει...




Όταν χώρισαν οι γονείς τους εκείνος ήταν δύο ετών και το κορίτσι οκτώ μηνών. Ο χωρισμός ήταν σκληρός και για τους δύο γονείς, καθώς ο σύζυγος της την κατηγορούσε ότι τον απατά και γι' αυτό έκοψε κάθε επαφή. Τα δυο παιδιά μεγάλωναν χωρίς να γνωρίζουν ότι είχαν αδερφό ή αδερφή αντίστοιχα. Όταν ήρθε η εποχή να σπουδάσουν, βρέθηκαν στο ίδιο Πανεπιστήμιο και, όπως και οι δύο λένε, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η σχέση τους διήρκεσε πέντε χρόνια. 



Όταν η κοπέλα έμεινε έγκυος, αποφάσισαν να παντρευτούν. Ήταν η στιγμή να γνωριστούν οι γονείς τους.Η συνάντηση ήταν δραματική, καθώς οι πρώην σύζυγοι έμειναν εμβρόντητοι. Το νεαρό ζευγάρι συγκλονισμένο, καθώς δεν γνώριζε ο ένας την ύπαρξη του άλλου, αποφάσισε να χωρίσει. Κανείς από τους δύο δεν ξέρει πώς θα μεγαλώσουν το παιδί που έχουν μαζί και πώς θα του αποκαλύψουν την αλήθεια που και οι ίδιοι αγνοούσαν τόσα χρόνια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αρραβωνιασμένοι νέοι ήταν τελικά αδέλφια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου