Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Πατέρα, είσαι ένας αλήτης…


Πατέρα, είσαι ένας αλήτης…….
(σήμερα το βράδυ θα τον κοιτάξω στα μάτια και θα του το πω)

Είμαι 28 ετών. Δουλεύω με υποαπασχόληση και ο μισθός μου είναι 365 ευρώ. Ζω με τους γονείς μου. Δεν έχω αδέρφια. Ο πατέρας μου είναι 59 ετών και εργάζεται ως οδηγός σε μία μεταφορική εταιρεία. Η μητέρα μου δεν δουλεύει. Ασχολείται με τα οικιακά και την ετοιμοθάνατη γιαγιά μου. Τα οικονομικά μας είναι όπως των περισσοτέρων εργατικών οικογενειών.

Το αποτέλεσμα.....
Ο κόμπος έφτασε πια στο χτένι. Δεν....
αντέχω άλλο.
Αν έλεγα ότι έχω κάποιο παράπονο από τους γονείς μου θα πέσει φωτιά να με κάψει. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχω τελειώσει ένα πανεπιστήμιο με τρομερές θυσίες από την πλευρά τους, έχουν κάνει ότι ήταν δυνατό και αδύνατο για να με μεγαλώσουν. Δεν είμαι αχάριστος, το αντίθετο μάλιστα, πάρα πολύ ευγνώμων. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα.

Σήμερα.......
Θα τον κοιτάξω στα μάτια και θα του πω ότι παρόλο που τον θαυμάζω όσο τίποτα στον κόσμο, είναι ένας αλήτης.

-Τον θαυμάζω γιατί δεν πάτησε ποτέ επί πτωμάτων.
-Είναι αλήτης γιατί άφησε να τον πατήσουν πολλές φορές.
-Τον θαυμάζω γιατί δεν με έμαθε να πατάω επί πτωμάτων.
-Είναι αλήτης γιατί άφησε άλλους να με πατήσουν.
-Τον θαυμάζω γιατί ήθελε πάντα καθαρή τη συνείδηση του.
-Είναι αλήτης γιατί είναι μέλος μιας κοινωνίας χωρίς συνείδηση.
-Τον θαυμάζω γιατί υπάκουε στους νόμους και τους θεσμούς της κοινωνίας μας.
-Είναι αλήτης γιατί οι νόμοι και οι θεσμοί που υπάκουε ήταν πολλές φορές ενάντια στο συμφέρον του ίδιου και της οικογένειας του.
-Τον θαυμάζω που δεν ήταν μέρος της διαφθοράς.
-Είναι αλήτης γιατί με έφερε στη ζωή με συνέπεια να ζήσω μέσα σε αυτήν.
-Τον θαυμάζω γιατί ήταν σωστός οικογενειάρχης.
-Είναι αλήτης γιατί με έκανε να πιστέψω ότι θα κάνω κι εγώ οικογένεια.
-Τον θαυμάζω γιατί μέχρι και την τελευταία στιγμή είχε ελπίδα.
-Είναι αλήτης γιατί μου έδωσε κι εμένα ελπίδα.

Δεν είναι σκληρά λόγια. Είναι η σημερινή πραγματικότητα. Δεν υποστηρίζω ότι τα παραπάνω ισχύουν για όλους. Οι περισσότεροι δεν έχουν τον θαυμασμό τον παιδιών τους. Δεν είναι ούτε καν αλήτες. Είναι κάτι πολύ χειρότερο. Είναι ελεεινά σκουπίδια που με ευκολία επιπλέον στον βόθρο που έχουν κατασκευάσει και ονομάζεται κοινωνία. Σιχαμερά πτωματοφάγα σκουλήκια ανθρώπινων συνειδήσεων με μοναδικό σκοπό ύπαρξης τους την διαιώνιση του είδους τους, την κάλυψη των υλικών αγαθών τους και την διατήρηση του τρόπου ζωής τους.

Ναι φίλε μου, για τον πατέρα σου μιλάω. Είχες την εντύπωση ότι αναφερόμουν σε κάποιον άλλον? Πλανάσαι οικτρά. Γι αυτόν και μόνο κάνω λόγο. Γι αυτόν που κοιμάται δίπλα στη μάνα σου. Γι αυτόν που σου παρέχει στέγη και τροφή καθημερινά. Γι αυτόν που φωνάζεις μπαμπά και σε φωνάζει παιδί του. Γι αυτόν που βλέπεις κάθε μέρα ή σου πληρώνει τις σπουδές σου. Γι αυτόν που τρέχεις για βοήθεια στις δύσκολες στιγμές σου ή του την προσφέρεις εσύ απλόχερα.. Ο δικός σου πατέρας ειδικά είναι ένας από τους χειρότερους.
Ειλικρινά θα σε δικαιολογήσω απόλυτα αν αυτή τη στιγμή πάψεις να διαβάζεις αυτό το κείμενο.
Εγώ όμως θα συνεχίσω γιατί αυτό επιβάλει η συνείδηση μου.

Για όσους έχουν το κουράγιο ή τουλάχιστον τους έχει μείνει έστω και λίγη αξιοπρέπεια και συνεχίζουν την ανάγνωση….

Συνεχίζω…..
Που ζεις? Σε πιο πλανήτη κατοικείς?
Τι νομίζεις ότι κάνει ο πατέρας σου από το πρωί που ξυπνάει, μέχρι το βράδυ που θα πέσει για ύπνο και ποιες πιστεύεις ότι είναι οι τελευταίες του σκέψεις πριν κλείσουν τα μάτια του?
Σκέψου τι δουλεία κάνει? Αναλογίσου τι έχετε και με ποιο τρόπο τα αποκτήσατε. Ακόμα παραμένεις τυφλός? Ή μήπως δεν μπορείς να αντέξεις την αλήθεια?
Ε ναι λοιπόν:
-Ο πατέρας είναι ένας από τους πολιτικούς που πρόδωσαν και κατέστρεψαν αυτή τη χώρα για προσωπικό τους όφελος.
-Ο πατέρας σου είναι ένας από τους δημοσιογράφους που κάνουν καθημερινά προπαγάνδα, αποπροσανατολίζουν, παραπληροφορούν και αποκρύπτουν την αλήθεια σε έναν ολόκληρο λαό, εξυπηρετώντας κάποιο πολιτικό ή επιχειρηματικό κλάδο.
-Ο πατέρας σου είναι ένας από τους επιχειρηματίες που ευθύνονται για εκμετάλλευση των εργαζομένων, για διάθεση στην αγορά προϊόντων επικίνδυνα για την υγεία μας, για αισχροκέρδεια, για παράνομες συναλλαγές, για μίζες, για διαφθορά κ.τ.λ.
-Ο πατέρας σου είναι ένας από τους δικηγόρους που αθώωσαν τόσους ενόχους και τους έδωσαν την δυνατότητα να επαναλάβουν τις πράξεις τους.
-Ο πατέρας σου είναι ένας από τους γιατρούς που προτιμάνε να αφήσουν τον ασθενή να πεθάνει εάν δεν πάρουν το φακελάκι τους.
-Ο πατέρας σου είναι ένας από τους δημοσίους υπαλλήλους που πάνε στη δουλειά στις δέκα και φεύγουν στις μία. Που πήραν τη θέση τους με ρουσφέτι. Που ακόμα και σήμερα αρνιούνται λόγω τεμπελιάς να δουλέψουν.
-Ο πατέρας σου είναι ένας από αυτούς που χειροκροτούν και γλύφουν καθημερινά τους πολιτικούς. Είναι από αυτούς που μαζεύονται στα πολιτικά γραφεία και ρουφιανεύουν τον συνάνθρωπο τους.
-Ο πατέρας σου είναι ένας από αυτούς που κλέβουν και εξαπατούν με ευκολία τον πατέρα τους, τη μάνα τους, τα αδέρφια τους.
-Ο πατέρας σου είναι ένας από αυτούς που έκαναν τον δικό μου πατέρα αλήτη.

Κατάλαβες τώρα ποιος είναι ο πατέρας σου ή μάλλον τι είναι?
Ακριβώς, δεν είναι ούτε αλήτης, ούτε κάθαρμα, δεν έχει καν το προνόμιο να ανήκει στην ανθρώπινη φυλή. Αυτός, που τρέφεται με το αίμα και τον ιδρώτα των συνανθρώπων του, που βάζει το προσωπικό του όφελος πάνω από την αξία της ανθρώπινης ζωής, που οδήγησε έναν ολόκληρο λαό στην απόγνωση, μόνο ένα χαρακτηρισμό μπορεί να έχει. Είναι ένα κτήνος.
Ένα ανθρωπόμορφο κτήνος και μόνο κτηνωδίες μπορεί να κάνει.

Ακόμα εδώ είσαι?
Άκουσε και το καλύτερο.

Πως ήρθες στη ζωή?
Πες μου πραγματικά στο θεό που πιστεύεις ή σε ότι τέλος πάντων πιστεύεις, έχεις την ψευδαίσθηση πως είσαι ο καρπός ενός έρωτα και μίας αγάπης?
Φυσικά και όχι, το γνωρίζεις αυτό, εδώ και αρκετά χρόνια.
Πως μπορεί να βγει καρπός από ένα κτήνος, ικανό μόνο για κτηνωδίες?
Με δύο τρόπους:
Α. Με σωματικό ή ψυχικό ή συναισθηματικό βιασμό της γυναίκας που αποκαλείς μάνα. Δεν πρόκειται με λέξεις να στο αποκαλύψει σχεδόν ποτέ, τουλάχιστον όχι, όσο είναι εν ζωή το κτήνος.
Β. Με σύναψη εμπορικής συμφωνίας μεταξύ του κτήνους και της ιερόδουλης. Μην σοκάρεσαι, η αλήθεια είναι μία. Το άτομο που προσφέρει το σώμα του για την ικανοποίηση υλικών αναγκών έχει μόνο ένα χαρακτηρισμό, αλλά τουλάχιστον δεν είναι κτήνος.

Το ερώτημα με ποιον από τους δύο τρόπους ήρθες στη ζωή δεν θα στο απαντήσω εγώ.
Τις αποδείξεις όμως θα τις βλέπεις καθημερινά με την συμπεριφορά τους και η επιβεβαίωση θα έρχεται κάθε φορά που θα τους κοιτάς στα μάτια.

………… Και τώρα?
Τι?

Ο λόγος που κάναμε όλη αυτή την κουβέντα δεν είναι ο πατέρας σου, δεν είναι ο πατέρας μου, είσαι εσύ. Λέγοντας εσύ αναφέρομαι σε μία ολόκληρη γενιά.
Μια γενιά που είναι καρπός βιασμού ή εμπορικής συμφωνίας.
Μια γενιά μεγαλωμένη με κτηνώδεις αξίες και απάνθρωπα ιδανικά.
Μία γενιά με προδικασμένο μέλλον, πριν ακόμα κοπεί ο ομφάλιος λώρος της.
Μία γενιά έτοιμη να πάρει τη σκυτάλη και να γίνει το επόμενο κτήνος.

Και το δίλημμα που τίθεται είναι:
Εσύ τι θα κάνεις?
Θα παραλάβεις απλά τη σκυτάλη?
Ή θα τους φτύσεις κατάμουτρα?
Η επιλογή δική σου……..

Δεν θα έγραφα αυτές τις λέξεις αν δεν είχα παράδειγμα ανθρώπου που επέλεξε να μην πάρει τη σκυτάλη, πληρώνοντας το τίμημα να τον λέει σήμερα ο γιος του αλήτη.
Είμαι 100% σίγουρος, ότι όταν τέτοια άτομα γίνουν η πλειοψηφία σε μία κοινωνία, τότε δεν θα ονομάζονται πια αλήτες.

Αφιερωμένο στον πατέρα μου και τον ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, που τόλμησε και δεν πήρε τη σκυτάλη και αισθάνομαι τρομερά υπερήφανος που μπορώ και τον αποκαλώ αλήτη……

5 σχόλια:

  1. άλη ονομάζεται η περιπλάνηση του πνεύματος, η θεία περιφορά του πνεύματος, η αλή-θεια, την οποία ο Πλάτων στον Κρατύλο παρετυμολογεί απ' αυτή τη θεία περιφορά του νου, τη Θεία άλη. Ο αλήτης θεωρεί ζητώντας την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πατέρα είσαι ένας αλήτης".
    Αυτό λέει εδώ και χρόνια η Ελληνική Πολιτεία στον χωρισμένο Έλληνα πατέρα.
    Όχι όμως με τον τρόπο που εννοεί ο συγγραφέας, τιμώντας ουσιαστικά τον πατέρα του για το ήθος του.
    Η Ελληνική Πολιτεία εννοεί τον χωρισμένο πατέρα αλήτη με την κακή έννοια.
    Είναι κάποιος που από την στιγμή που χωρισε, για την Πολιτεία απλά δεν υφίσταται στη ζωή του παιδιού του.

    ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011: Μότο "Όλοι μετράμε". Ε, φυσικά όχι όλοι το ίδιο, μη κοροϊδευόμαστε.
    Εμάς τους χωρισμένους πατέρες μας κατέγραψαν, αλλά όχι ως πατέρες. Μας κατέγραψαν ως εργαζόμενους, ως χρήστες του internet, μέχρι και για τη θέρμανση και τη μόνωση του σπιτιού και τα κουφώματα μας ρώτησαν.

    Δεν μας ρώτησαν όμως αν έχουμε παιδιά, γιατί δηλώσαμε ότι ζούμε μόνοι στο σπίτι.

    Αυτό ενδιαφέρει την ελληνική πολιτεία λιγότερο από τα κουφώματά μας! Την επόμενη φορά όταν άγνωστοι μου ζητήσουν να παρουσιάσω τον εαυτό μου θα τους πω ότι είμαι Χ χρονών, υπάλληλος, μορφωμένος, μένω στην Αθήνα, σε σπίτι με νέα κουφώματα...

    Για τα παιδιά μου, που τα βλέπω όποτε μου επιτρέπει η θεότυφλη δικαιοσύνη και η επιθετική μητέρα τους δεν θα πω τίποτα. Γιατί η ταυτότητα μου ως πατέρας είναι λιγότερο σημαντική για το ελληνικό κράτος και από την κεντρική θέρμανση.

    Όσο δεν μας καταγράφουν, πολιτική υπέρ μας δεν μπορεί να γίνει. Γιατί για αυτούς δεν υπάρχουμε καν, είναι φανερό.

    Οσο δεν μας καταγράφουν, εμποδίζουν οποιαδήποτε έρευνα από κοινωνικούς επιστήμονες για εμάς και τα προβλήματά μας.

    Οσο δεν μας καταγράφουν, μπορούν απλά να προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν πως υπάρχουμε και ότι είμαστε μια πολυπληθής κοινωνική ομάδα.

    Οσο δεν μας καταγράφουν, μπορούν να συνεχίζουν εναντίον μας τις διώξεις για θέματα φορολογικά, συνταξιοδοτικά, κοινωνικής πολιτικής, για θέματα ισότητας, για θέματα ισονομίας, για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας.

    Τα παιδιά μας θα καταγραφούν ευτυχώς, στο σπίτι βέβαια της μητέρας τους. Αυτό μόνο την ενδιαφέρει την Πολιτεία. Να έχουν μάνα τα παιδιά, για πατέρα της είναι αδιάφορο.

    "Όλοι μετράμε" λοιπόν. Απλώς κάποιοι μετράμε λιγότερο και από τα κουφώματα, ή την κεντρική θέρμανση.

    Θα αγωνιστούμε ώστε να γκρεμίσουμε την αρρωστημένη νοοτροπία της ελληνικής πολιτείας. Γιατί για εμάς είναι πιο σημαντική η επιμέλεια και η ανατροφή των παιδιών μας από το... καλοριφέρ.

    ΑΙΝΕΙΑΣ - Μέλος της ΜΚΟ Πατρότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ, ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ -ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!

    ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΚΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ (ΠΑΠΙΑ, ΒΕΣΠΕΣ, ΖΕΤΑΚΙΑ, ΣΚΟΥΤΕΡ ΚΛΠ).

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΜΑΞΙ, ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ (ΜΙΚΡΟ).

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

    ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΨΥΧΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ".

    ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ, Ή ΜΕ ΜΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑ (ΤΕΤΡΑΚΥΚΛΗ), ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ, ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΥΚΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.

    ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ "ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟΥΣ" ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΜΕΛΑΓΧΡΟΙΝΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΡΙΘΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ "ΚΑΒΑΛΑΝΕ" (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ) ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ STREET, ENDURO, TRANSALP, HARLEΟΕΙΔΕΙΣ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ;;;

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΙΣΟΡΙΞΙΕΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΑΠ'ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΠΟΥΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ "ΑΠΟ ΚΟΝΤΟΥ", ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΣΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ "ΑΦ' ΥΨΗΛΟΥ".

    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΙΣΕΡΑ ΣΑΜΙΑΜΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ (ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΙΚΟΥ) ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ", "ΑΡΡΕΝΩΠΟΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΚΥΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ, ΠΟΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ (ΚΟΥΦΑΛΕΣ). ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΩΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ HERRMANN GOERRING ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ;;; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΛΕΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΜΗΧΑΝΩΝ, ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" (ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ), "ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ", "ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ", "ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ" ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    "ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ" ΔΗΛΑΔΗ. ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΤΟΥΣ ΕΞΙΤΑΡΕΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ: ΘΕΛΟΥΝ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΛΗΤΤΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΡΗΞΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΝΤΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΙΣΘΗΣΗ". ΣΩΣΤΟΙ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ! ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ; ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ;;;

    ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ. ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΡΕ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΥΤΕΨΕ ΡΕ ΣΑΒΟΥΡΟΣΚΥΛΑ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΥΖΑΞΑΤΕ.

    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... ΑΝΘΡΩΠΟΙ Β' ΔΙΑΛΟΓΗΣ... ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ "ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ" ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ...

    ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑΤΙ "ΟΙ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΞΕΡΟΓΚΑΖΙΕΣ" ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ "ΚΟΖΙ" ΤΟΥΣ, ΤΟ "ΓΟΥΣΤΟ" ΤΟΥΣ, ΤΟ "ΚΕΦΙ" ΤΟΥΣ, ΤΟ "ΧΟΜΠΥ" ΤΟΥΣ.

    ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ "ΠΙΟ ΑΝΤΡΕΣ" ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ "ΜΑΓΚΕΣ" ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ 200. ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ: "ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ".

    ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΚΟΛΑΨΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. ΤΙΣ ΓΑΜΩ ΡΕ ΓΛΙΤΣΕΣ. ΓΑΜΩ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΑΣ ΟΛΕΣ. ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή