Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ανθρώπινο είδος υπό εξαφάνιση!




Δείξε μου το σπέρμα σου να σου πω ποιος είσαι!
Σε μια κοινωνία όπου η αρρενωπότητα των γυναικών έχει γίνει καθεστώς, οι άνδρες φορούν μάσκες ...ομορφιάς, κάνουν αποτρίχωση και έρχονται αντιμέτωποι με τη σωματική τους εξόντωση από χημικές ουσίες που κατακλύζουν τη νέα πραγματικότητα, κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει.

Πεντακόσιες πενήντα χημικές ουσίες απειλούν την ανδρική γονιμότητα! Αυτό έχει δείξει έρευνα δημιουργώντας πανδαιμόνιο στους κύκλους των θνητών. Το στερεότυπο του macho άνδρα, η φαντασίωση του βαρβάτου εραστή και η υποταγή της γυναικείας φύσης στο απόλυτο αρσενικό που ανέκαθεν προκαλούσαν ρίγη συγκίνησης μοιάζουν πλέον να ανήκουν σε άλλη σφαίρα. 

Παίζοντας απρόθυμα με τους νέους κανόνες, ο άνδρας υποτάσσεται στην ίδια τη φύση που τον μαστιγώνει αλύπητα από παντού. Βλαβερές χημικές ουσίες έρχονται να επηρεάσουν μετρήσεις, με καταστρεπτικές συνέπειες προς το πολυπόθητο σπέρμα. Τα αποτελέσματα εμφανή όχι μόνο στην ανδρική ταυτότητα αλλά και στα προβλήματα γονιμότητας.

Ο τίτλος θα μπορούσε να δοθεί προφητικά: Ανθρώπινο είδος υπό εξαφάνιση! Σε αντίθεση με την παραδοσιακή αντίληψη ότι τα προβλήματα τεκνοποίησης οφείλονται κυρίως στη γυναίκα, τα νέα στατιστικά θέτουν τους άνδρες προ των ευθυνών τους. Η πικρή αλήθεια βγήκε στο φως: σύμφωνα με έρευνες, 550 χημικές ουσίες που βρίσκονται γύρω μας θεωρούνται ύποπτες ότι διαταράσσουν το ενδοκρινικό σύστημα, απειλούν την ανθρώπινη αναπαραγωγή και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον ανδρικό ευνουχισμό. Η μόλυνση από αυτά τα προϊόντα βιομηχανικής προέλευσης, όπως είναι τα απορρυπαντικά, τα εντομοκτόνα, τα ζιζανιοκτόνα, τα πλαστικά, τα διαλυτικά υλικά, οι βαφές κ.α., προκαλούν ορμονικές διαταραχές και εκθήλυνση των αγοριών. Φαίνεται μάλιστα πως επηρεάζει το σπέρμα πολύ περισσότερο απ' ό,τι το πολυδιαφημιζόμενο στρες ή η πολύκροτη κατανάλωση αλκοόλ! Στο βραβευμένο Γαλλικό ντοκιμαντέρ «Αρσενικά σε κίνδυνο» γίνεται φανερό ότι το πρόβλημα της εξασθένισης του ανδρικού σπέρματος σε όλα τα έμβια όντα τείνει να λάβει δραματικές διαστάσεις. Κοινός παρονομαστής σε όλες τις περιπτώσεις είναι ότι οι μεταλλάξεις βρίσκονται σε συνάρτηση με το περιβάλλον. Κάποτε οι γυναίκες επιζητούσαν να επικρατήσουν σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. Τώρα, σε μια πραγματικότητα όπου οι αλιγάτορες χάνουν σε επίπεδα τεστοστερόνης, οι αρσενικοί βάτραχοι γίνονται ερμαφρόδιτοι, τα ποτάμια γεμίζουν με ψάρια γένους θηλυκού και οι άνδρες πασχίζουν να γονιμοποιήσουν, αυτές θέλουν απλά να επιστρέψουν στους παραδοσιακούς τους ρόλους.


queen.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου