Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Δεν άντεξε ούτε ο δικαστής  
Δεν μπορούσε να πιστέψει όλα όσα άκουγε ο δικαστής όταν μία 19χρονη μητέρα αποκάλυψε ότι κακοποιούσε το τριών μηνών αγοράκι της λόγω «στρες μητρότητας».


Η νεαρή γυναίκα δεν δίσταζε να χτυπά το κεφάλι του παιδιού στην πόρτα (!), να το πετά μέσα στο καλάθι των άπλυτων και να του κακοποιεί διαρκώς το κεφάλι, με αποτέλεσμα το βρέφος να παρουσιάσει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αρχικά η γυναίκα κατηγόρησε τον βίαιο και οξύθυμο φίλο της, ωστόσο στη συνέχεια ομολόγησε ότι ευθύνεται εκείνη για την κατάσταση του νεογέννητου παιδιού της.

Ο δικαστής μόλις άκουσε την ομολογία ένιωσε πραγματικά το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι του. Σηκώθηκε από την έδρα και αποχώρησε από την αίθουσα. Όταν επέστρεψε 15 λεπτά μετά της είπε: «Η τωρινή κατάσταση του παιδιού μού προκαλεί τόσο μεγάλη θλίψη που ένιωσα ότι ήταν αναγκαίο να αναβάλω για λίγο χρόνο την επιβολή ποινής ώστε να διασφαλίσω ότι δεν σε καταδικάζω βασισμένος στον θυμό μου κι εσύ να μην με κατηγορήσεις ότι ήμουν άδικος».

Την καταδίκασε σε κάθειρξη οκτώ χρόνων ενώ κατά την επιβολή ποινής της είπε ότι είναι άκαρδη και ανελέητη και απέρριψε τους ισχυρισμούς της ότι προσπαθούσε να διαχειριστεί την κατάσταση και το στρες της: «Είναι σχεδόν αδιανόητο ότι μια μητέρα θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοιο κακό στο παιδί της και μάλιστα να μην έχει και καθόλου τύψεις. Η συμπεριφορά σου σε όλη την έρευνα και την υπόθεση δείχνουν ότι είσαι εντελώς άκαρδη. Δεν έχεις ούτε τη στοιχειώδη ανθρωπιά».

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου