Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η άποψή μας, για την παιδεραστία.




9/12/2011

Η Μ.Κ.Ο. “ΠΑΤΡΟΤΗΣ” εκφράζοντας την αγανάκτησή του από τη συνεχιζόμενη αδιαφορία της πολιτείας σε ότι αφορά την κακοποίηση, ηθική, ψυχολογική, συναισθηματική, σωματική και σεξουαλική, ανηλίκων παιδιών από ανθρωπόμορφα κτήνη, πολλοί εκ των οποίων έχουν και προσβάλουν βάναυσα τον τίτλο και την "ιδιότητα"  της μη-τέρας και αυτή, του να είσαι πα-τέρας, αναγκαζόμαστε να καταφύγουμε σε αυτή την ανακοίνωση αν και κατά το παρελθόν, έχουμε υποβάλει έγγραφες προτάσεις σε όλους σχεδόν τους αρμόδιους υπουργούς την τελευταία εξαετία, που αφορούσαν αυτά τα μέγιστα κοινωνικά προβλήματα, χωρίς ποτέ να γίνουν αποδεκτές.

Και η άποψή μας είναι:

Για οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης (ηθική, ψυχολογική, συναισθηματική, σωματική και σεξουαλική) σε ανήλικα παιδιά, αλλά κυρίως για σεξουαλική κακοποίηση, να επαναφερθεί η θανατική ποινή. Πράγμα όμως αδύνατο, όπως μας επιβάλουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και μας διαμηνύουν οι “ανθρωπιστικές οργανώσεις”. Προτείνουμε έστω, την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, με φυσικό (εικ.1) ή χημικό ευνουχισμό σε όλους όσους κακοποιούν σεξουαλικά ανήλικα παιδιά ή κάνουν διακίνηση παιδικής πορνογραφίας και να δημεύονται τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Επιτέλους, πρέπει και οι υποκριτές, που διοικούν όλα τα Έθνη (O.H.E.) να αφυπνισθούν και να αντιδράσουν στο φαινόμενο της διάλυση του κοινωνικού και οικογενειακού ιστού, που αποτελεί τον εξευτελισμό του ανθρωπίνου είδους. Που κατά τον Αριστοτέλη, το δώρο του "Νου" που μας  δώρισε ο Θεός, είναι η Πεμπτουσία, που αποτελεί το διαχωρισμό των ζώων από τον άνθρωπο.

Εικόνα 1.
     

1 σχόλιο:

  1. προσωπικά γνωρίζω μάνα-τέρας η οποία είχε εμπλέξει τα παιδιά της σε σεξουαλικά όργια προσπαθώντας να εξευτελίσει τον πατέρα για να του αποσπάσει χρήματα στην περιοχή Αχαΐας! Σήμερα η συγκεκριμένη μάνα-τέρας και οι συναυτουργοί της
    δεν είναι ούτε κατηγορούμενοι για κακουργηματικές πράξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή