Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ; ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΗΣ ; ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ; ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ; ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΗΣ ; ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ ; Μπράβο.Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, σας "επιβραβεύει"

ΦΕΚ B 2611 - 08.11.2011 .......δια πάσα νόσον και μ@κ@κί@ .....κυριολεκτικά !
Με υπογραφή Κουτρουμάνη (πρώην εργατοπατέρα και νυν ....παιδερο-πατέρα) και με προσήλωση στο πνεύμα και στον πολιτισμό των βόρειων(κυρίως) κρατών της ΕΕ  ...... παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, τζογαδόροι, κλεπτομανείς και πυρομανείς "επιβραβεύονται" από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%.

Μάλιστα απολαμβάνουν και προνόμια, όπως για παράδειγμα μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ίσως ακόμα και επιδόματα...


Aπό τις 8 Νοεμβρίου 2011, οι παιδόφιλοι επιβραβεύονται με ποσοστό αναπηρίας, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Οδηγηθείτε με το 
σύνδεσμο αυτό στο Εθνικό τυπογραφείο (κατεβάζει αυτόματα το pdf) , κατεβάστε και μελετήστε προσεκτικά.
Το σημείο που μας ενδιαφέρει βρίσκεται στη σελίδα 38170.

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΦΕΚ B 2611 - 08.11.2011 Αρ. Φύλλου 2611, 8 Νοεμβρίου 2011

Αναπηρία έως 35% σε ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ, ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ, ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ! Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης δίνει...αξία στον πολίτη...

Παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, τζογαδόροι, κλεπτομανείς και πυρομανείς "επιβραβεύονται" από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κατατάσσοντάς τους σε άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%, απολαμβάνοντας προνόμια (μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ίσως ακόμα και επιδόματα)!


Ένα είδος ασυλίας λοιπόν σε αυτούς που καταστρέφουν παιδικές ψυχές, αλλά και σε...
κάθε είδους ανώμαλους, άτομα εθισμένα στο τζόγο, τύπους που κλέβουν αλλά και άλλους που έχουν τη κακή συνήθεια να καίνει από σπίτια και αυτοκίνητα (άρα περιουσίες άλλων) μέχρι δάση (άρα πνεύμονες οξυγόνου). Έτσι λοιπόν το Υπουργείο, βοηθάει τους Έλληνες πολίτες, ξεκινόντας από τους..."αδύναμους" για να φτάσει και στους υπόλοιπους.
Για να απολαμβάνεις λοιπόν ασυλία, γίνεσαι...πυρομανής και είσαι μια χαρά! Δείτε τις αποφάσεις πιο κάτω από την εφημερίδα της Κυβερνήσεως να φρίξετε...


ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, Αρ. Φύλλου 2611, 8 Νοεμβρίου 2011
 
Εδώ και ένα μήνα οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ επιβραβεύονται με "ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ" (και μάλιστα από 20% μέχρι 30%). Αν μάλιστα αποδείξουν ότι εκτός από παιδόφιλοι είναι και ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ (δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους δούμε να προκαλούν έξω από σχολεία), τότε επιβραβεύονται με επιπλέον ποσοστό αναπηρίας!(και πάλι από 20% έως 30%)!
 
Κι αν μπορέσουν να πείσουν την επιτροπή ότι επιπλέον έχουν "παρενδυτικό φετιχισμό",
ή σκέτο "φετιχισμό", ή "ηδονοβλεψία" ή "σαδομαζοχισμό", τότε τα ποσοστά αναπηρίας προστίθενται στο αρχικό της παιδοφιλίας για να έχουν στη συνέχεια ως "ανάπηροι" εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ πιθανός ακόμη και αναπηρικό επίδομα. (για την ακρίβεια υπάρχει κάποιος τύποςπου υπολογίζει το συνολικό ποσοστό "αναπηρίας" ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό που πάσχει από κάθε μία).

Με "ποσοστά αναπηρίας", επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι
έχουν "παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια", ή είναι "πυρομανείς" ή "κλεπτομανείς".
Με άλλα λόγια ένας σεσημασμένος κλέπτης μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί "ανάπηρος".
Και αν πείσει ότι είναι εξαρτημένος από τον τζόγο και βάλει και καμιά φωτιά τότε σχεδόν σίγουρα εξασφαλίζει και αναπηρικό επίδομα!
 
Δείτε ολόκληρη τη σελίδα 102 (χωρίς τις επισημάνσεις):

 
Eδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι μέχρι σήμερα τίποτε από τα παραπάνω δεν θεωρούντο "αναπηρία" .
Δείτε τι ίσχυε μέχρι τώρα ΕΔΩ
Στη σελ 195 ξεκινάνε οι ψυχιατρικά-νευρολογικά νοσήματα με τα αντίστοιχα ποσοστά αναπηρίας, στις οποίες φυσικά δεν υπήρχαν ούτε η παιδοφιλία, ούτε η επιδειξιομανία ούτε ο φετιχισμός ούτε ο σαδομαζοχισμός ούτε οι λοιπές "αρετές"!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ

Με στοιχεία από το blog "antiparakmi", Μαχητής Θεσσαλονίκης και igeianet


Εκφράσουμε ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ. 
Μ.Κ.Ο. "ΠΑΤΡΟΤΗΣ"


Νεότερη Ενημέρωση:8/1/2012


Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1


Άραγε επικίνδυνοι είναι μόνον οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ και οι ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΟΜΑΝΕΙΣ και οι κάθε είδους ανώμαλοι ή 
και αυτοί που νομοθετούν συνειδητά τέτοιες εξοργιστικές προκλήσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου