Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

«ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ» Μας προτείνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης.


Σύμφωνα με την εκπληκτική ντροπολογία που κατατέθηκε από τον Υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και Υπουργό Δικαιοσυνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στο νομοσχέδιο ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ. Μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ την ντροπολογία και ειδικά την σελίδα 6 τελευταία παράγραφος (1) και σελίδα 7, ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ (2). Η κατάθεση της ντροπολογίας αυτής πραγματοποιήθηκε στις 30-12-2011 (ημέρα που όλοι ασχολούνται με πολλά, εκτός από την βουλή) για να μην το μάθουν οι πολλοί αλλά να το γνωρίζουν οι λίγοι. Είναι βέβαιο ότι αυτό-κόλλητοί του συστήματος θα πράξουν αυτές τις ημέρες ότι παράνομο μπορούν και στην συνέχεια θα επικαλεστούν την χαριστική αυτή ντροπολογία για να μην τιμωρηθούν.

Όπως π.χ. εάν κάνετε φόνο εν βρασμώ ψυχής, κατά το άρθρο 299 §2 Π.Κ η μέγιστη ποινή είναι 10χρόνια. Σύμφωνα με την εκπληκτική ντροπολογία, (δείτε σελίδα 1 παράγραφος 1), θα εκτίσετε το 1/3 της ποινής, δηλ. 3 χρόνια και 4 μήνες και κατόπιν θα είστε ελεύθεροι.

Ενώ αν δεν έχετε τα χρήματα για να καταβάλετε τη  διατροφή,  η μέγιστη ποινή φυλάκισης είναι ένα έτος και θα  πάτε μέσα αφού η ποινή δεν είναι εξαγοράσιμη!!!
Μόλις πάρετε το εξιτήριο , η «καλή σου» - κατά τους δικαστές «η μητέρα» - θα σου κάνει πάλι μήνυση για μη καταβολή διατροφής και κατά τους δικαστές, ο αιτούντας ή ο καθ` ου ή ο αντίδικος, η ο κακούργος (ίσως κάποιο ζώο) ξαναπάτε μέσα.

ΑΡΑ: Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει να αναθεωρήσουμε την συμπεριφορά μας  και να ενεργήσουμε κατά το συμφέρον μας αφού σε αυτήν την περίπτωση έχουμε ισχυρό κίνητρο με ελάχιστο κόστος,  απέναντι  στις πρώην συζύγους .

Υ.Γ. Όσο δε για την ψυχική κακοποίηση, που δέχονται τα ανήλικα παιδιά των χωρισμένων οικογενειών, που την επιμέλεια την έχει η μητέρα και που κάτω από την ομπρέλα προστασίας του κράτους,  απαγορεύει την επικοινωνία με τον πατέρα, καμιά αναφορά, παρόλες τις παρεμβάσεις που έχουμε κάνει ως σύλλογος από το 2005 και μετά!!! 

2 σχόλια:

  1. Κε Πρόεδρε της Πατρότητας,

    Από ότι φαίνεται, για τους μεγάλους εγκεφάλους της ελληνικής δημοκρατίας, οι διακρίσεις μεταξύ των φύλων δεν εμπίπτουν στο νομοσχέδιο περί ρατσισμού, αν φυσικά είναι εις βάρος των ανδρών-πατεράδων.

    Γιατί αν ήταν εις βάρων των γυναικών θα αναλάμβανε βέβαια δράση η ΓΓ Ισότητας, ή Ανισότητας όπως βλέπω την ανέφερε άλλο μέλος μας σε παλαιότερο ποστ που έκανε στον ιστοχώρο μας.

    Η νέα τηλεφωνική γραμμή 15900 της ΓΓ Ισότητας όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου της "απευθύνεται σε γυναίκες θύματα βίας", αλλά δεν φαίνεται πουθενά να απευθύνεται σε άντρες θύματα βίας.

    Επειδή η συντριπτική πλειοψηφία μας δεν είμαστε ούτε ομοφυλόφιλοι, ούτε έχουμε άλλο χρώμα, θρησκεία κτλ, ούτε είμαστε αδέσποτα ζώα, ούτε είδη του ζωϊκού ή φυτικού βασιλείου προς εξαφάνιση, ούτε φυλακισμένοι, ούτε ναρκομανείς, ούτε ορφανά, ούτε αντικείμενο προστασίας κάποιας από εκείνες τις ΜΚΟ των "κολλητών" των κυβερνώντων που εξαφανίζουν τα κονδύλια του δημοσίου πιο γρήγορα και από τον Ντέιβιντ Κόππερφιλντ, ούτε διατηρητέα κτήρια, ούτε τέλως πάντων προστατευόμαστε από καμμία άλλη νομική διάταξη, ως άνθρωποι, ζώα ή πράγματα ΠΡΟΤΕΙΝΩ:

    Να ζητήσουμε ειδική νομοθεσία για την κατηγορία μας, δηλαδή νόμο για "Την προστασία του καθ' ου" και την καθιέρωση της 32ης Φεβρουαρίου κάθε τρίσεκτου έτους ως Παγκόσμιας Ημέρας του Καθ' Ου, κατά την οποία θα αυτομαστιγωνόμαστε δημοσίως και θα ομολογούμε τα ανύπαρκτα εγκλήματά μας.

    Μετά Τιμής, Ο Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου των Καθ' Ου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπαμαι πολυ που το λεω αλλα αυτα ειναι μλκς τουμπανο 2 χρονια εχει που εφυγα απο το σπιτι και δεν μπορω να δω το παιδι μου με αποφασεις με ασφαλιστικα μετρα με αγωγες και παλι ΔΕΝ με αφηνει να το δω γιατι απλα ΔΕΝ δινει καμια σημασια σε κανενα νομο και αποφαση...ουτε στο τηλ δεν με αφηνει να του μιλησω οι γονεις μου εχουν να το δουν 1 1/2 χρονο ...και ολα αυτα με την προστασια του μπουρδ...λου που λεγεται Κρατος...το νομο στα χερια μας και τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή