Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΗΓΟΡΩ

Διαβάσαμε σε φυλλάδιο στο Σύνταγμα, το παρακάτω κείμενο, που αναβιώνει και θυμίζει  το “ΚΑΤΗΓΟΡΩ” (Παρίσι, 1898) του Εμίλ Ζολά,  το οποίο δεν απέχει καθόλου από την  Ελληνική πραγματικότητα.


ΚΑΤΗΓΟΡΩ


Για τη σημερινή κατάντια της ΕΛΛΑΔΑΣ
1ο ) Τους πολιτικούς, αυτούς που δεν αξιοποίησαν αλλά εξαφάνισαν το 1ο  και 2ο  πακέτο Ντελόρ, καθώς και το 3ο  Σαντέρ, ύψους 55 δις $ το οποίο δόθηκε για την ανάπτυξη της Χώρας από την Ε.Ο.Κ.
2ο ) Τους πολιτικούς, αυτούς που  δεν είχαν την ικανότητα να ασκήσουν εξωτερική πολιτική προς όφελος της Χώρας, φορτώνοντας  τον προϋπολογισμό με άχρηστα και υπερβολικά εξοπλιστικά προγράμματα  αξίας πολλών δις  €, απλά και μόνο για να εισπράξουν μίζες.
3ο ) Τους πολιτικούς, αυτούς που δημαγωγούσαν γεμίζοντας  το δημόσιο μ’ εκατοντάδες χιλιάδες  ψηφοφόρους τους, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια  απύθμενη οικονομική  τρύπα (κάθε χρόνο)  στο  Α.Ε.Π.  απαξιώνοντας  παιδεία, μόρφωση και αξιοκρατία. Εγκαταλείποντας τη νεολαία στην τύχη της.
4ο ) Τους πολιτικούς, αυτούς που χωρίς σκέψη μας ενέταξαν στην  Ο.Ν.Ε. Και αυτούς που δεν διεκδίκησαν ποτέ τις Γερμανικές αποζημιώσεις πολλών δις $  του Β’ παγκοσμίου πολέμου για την Ελλάδα!
5ο ) Τους πολιτικούς, αυτούς που μερίμνησαν έτσι ώστε να εξαφανιστεί η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, μεταποίηση και βιοτεχνία στη Χώρα.  Εγκαταλείποντας την «περιφέρεια» στην τύχη της.
6ο ) Τους πολιτικούς, αυτούς που  έδιναν τα δημόσια έργα στους κολλητούς τους, με τριπλάσιο κόστος.  Τους βιομήχανους κ.ά. που επένδυαν τα θαλασσοδάνεια από τους φορολογούμενους στην Ελβετία!
7ο ) Τους πολιτικούς, και όλους αυτούς που  προώθησαν εις γνώση τους τη ληστεία του αιώνα το 1999 στο χρηματιστήριο  Αθηνών, κάτω από τις οδηγίες μεσαζόντων και νταβατζήδων του εξωτερικού, σε συνεργασία με δημοσιογράφους, εκδότες, βιομήχανους, χρηματιστές και τραπεζίτες, παίρνοντας και την τελευταία δεκάρα των κόπων και  αποταμιεύσεων, μιας 50ετίας των Ελλήνων.
Κατηγορώ  τον εαυτό μου, που ψήφιζα  ιδιοτελείς ανθρώπους, ξεχνώντας  Κολοκοτρώνη και  Βενιζέλο! Κατηγορώ τον «πατέρα μου», συγγενείς και φίλους, που όταν η Ευρώπη έκλεινε πληγές, εμείς, με μπερδεμένη πολιτική ιδεολογία και «εξωτερικό δάκτυλο» κάναμε εμφύλιο. Σκοτώνοντας τ’ αδέλφια μας! 
ΚΑΤΗΓΟΡΩ, όλους τους Σοφούς βαρύγδουπους και βαθυστόχαστους αεριτζήδες, δοτά κινήματα, εκδότες και δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς - καθηγητές πανεπιστημίων και επιχειρηματίες,  που την τελευταία 30ετία, έμπαιναν σύμβουλοι, γλύφοντας τους εκάστοτε κυβερνώντες, θέλοντας κι αυτοί μερίδιο στη διακυβέρνηση, το χρήμα και τη «Δόξα», συμβάλλοντας στην καταστροφή μιας Χώρας με 7.000 χρόνια ιστορία! Και τώρα, κάποιοι απ’ αυτούς, βγαίνουν χωρίς αιδώ στα κανάλια, δίνοντας ακόμα και συμβουλές για την οικονομική κρίση (30 χρόνια τι κάνανε; τώρα τα είδανε;) σχολιάζοντας και κρίνοντας την κατάντια της Πατρίδας μας, για την οποία είναι συνυπεύθυνοι. Βγάλτε τις Μάσκες! Είμαστε δω
Για τους λόγους αυτούς:
Καλούνται όλοι οι βουλευτές, να νομοθετήσουν, για την τιμή τους έστω, τη  μη παραγραφή των όποιων οικονομικών αδικημάτων την τελευταία 30ετία. Και οι κ.κ. Δικαστές (το τελευταίο οχυρό της Δημοκρατίας είναι η δικαιοσύνη)  να μεριμνήσουν, έτσι ώστε, να επιστρέψουν οι υπεύθυνοι τα κλεμμένα δις €, στη  Χώρα… των φτωχών. Άλλως, να χαρακτηριστούν προδότες, να τους  αφαιρεθεί η ιθαγένεια, να εξοριστούν,  ζώντας στιγματισμένοι και  περιπλανώμενοι (περιπλανώμενος-Ιουδαίος) όπως τους αξίζει, χωρίς Πατρίδα, απαγορεύοντάς τους την όποια είσοδο στην Ελλάδα μας, ακόμα και μετά θάνατο.-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          -------------------------     -Διότι αυτοί, δεν μπορούν να ονομάζονται ΕΛΛΗΝΕΣ! 
(Πας μη Έλλην, βάρβαρος).
                                                                                                                                                                                                                                                       -                                                                                                                                       K.Δ.Μ. Ελλάδα  9/1/2012 μ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου